Sztárok

Kudlik Júlia: Az utcán nem szoktak megismerni az emberek, de nem is bánom

A honi televíziózás felejthetetlen alakja élvezi a csendes nyugdíjaséveket: Kudlik Júliának már egyáltalán nem hiányzik a régi rivaldafény.

"Nem szeretnék már visszatérni"

Az elmúlt években a nyilvánosság rendkívül keveset hallott az egykoron legendás televíziósról, Kudlik Júliáról. A 77 esztendős korábbi műsorvezetőt most a Blikk interjúvolta meg egy könyvbemutató apropóján. A lap kérdésére válaszolva Kudlik Júlia kifejtette: nem vonzza már a rivaldafény, és nem is szeretne a jövőben szerepelni a médiában.

"Nem hiányzik a tévé és a rivaldafény, és nem is szeretnék már visszatérni. Élvezem azt, hogy visszavonultan élhetek. Engem egyébként az utcán nem szoktak megismerni az emberek, de nem is bánom. Én ezzel soha nem foglalkoztam. Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más" - árulta el a magyar televíziózás megkerülhetetlen személyisége.

A Delta című műsor korábbi háziasszonya persze így sem unatkozik: igyekszik aktív nyugdíjaséletet élni, sokat jótékonykodik, s jelenleg a népzene és a népművészet ápolását tekinti missziójának.

Kudlik az idő múlásával sem foglalkozik különösebben. Azt mondja, aktivitása, a világra való nyitottsága, lendületessége tartja fiatalon. "A korra csak egy évszámként tekintek. Az idő megráncosíthatja a bőrt, de az érdeklődés elvesztése számít igazán, mert ha az nincs, az a lelket is megráncosíthatja. Én pedig nagyon figyelek arra, hogy a lelkem fiatalságát megtartsam. Megengedhetem már magamnak azt a luxust, hogy azt csinálhatok és vállalhatok el, amit akarok, és amiben valóban örömömet lelem" - fogalmazott a korábbi televíziós.

Lapozz, még nem értél a cikk végére!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.