Sztárok

Rá sem ismerni: látványosan megváltozott az Amerikai pite jóképű sztárja, ma már elmennél mellette az utcán – fotók

Az Amerikai pite-filmek egyik legemlékezetesebb karaktere egyértelműen a nőcsábász Stifler volt, akit Seann William Scott személyesített meg a vásznon. A jóképű színészt nagyon fiatalon ismerte meg a közönség, így nem csoda, hogy mostanra rengeteget változott.

A kétezres évek sztárja

Szinte hihetetlen, de már több mint 20 év is eltelt az Amerikai pite legelső részének debütálása óta: a nagy sikerre való tekintettel a készítők később még három folytatással örvendeztették meg a rajongókat, a számok pedig kellőképen beszédesek, ugyanis a négy filmből álló sorozat összesen 145 millió dolláros költségvetésből készült el, világszerte pedig 989 millió dolláros bevételt ért el. Az utolsó rész egyébként 2012 áprilisában debütált, de készült még négy másik spin-off is, amelyek valamilyen formában kapcsolódtak az eredeti történethez. A széria egyik legikonikusabb szereplője minden kétséget kizáróan Steve Stifler, aki elsősorban csibészes beszólásai miatt lett a nézők kedvence – a karaktert Seann William Scott keltette életre, aki természetesen sokat változott mostanra, hiszen a legelső részben mindössze 23 éves volt. Ma már első ránézésre talán fel sem ismernéd:

Seann William Scott a minnesotai Cottage Groveban látta meg a napvilágot 1976. október 3-án: noha mindig is vonzotta a sport – tagja volt az egyetemi futball- és kosárlabda csapatoknak is –, végül a színészet mellett tette le a voksát, ezért Los Angelesbe költözött, hogy szerencsét próbáljon.
Kattints a további képekért!

Freddie Prinze Jr. a kétezres évek egyik legnépszerűbb férfi színésze volt, főleg a nők körében. Noha a filmsztár lassan az ötvenes éveihez közelít, fiatalkori sármjából semmit sem veszített – sőt, talán jóképűbb, mint valaha.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.