Sztárok

Marilyn Monroe különleges ajándékot kapott Frank Sinatrától: a szoknyapecér igazán édes dolgot adott a színésznőnek

Az énekes talán így próbálta kifejezni szerelmét a színésznő irányába? Egy biztos, a nők körében igencsak népszerű Sinatra nem aprózta el Monroe meglepetését.

Barátság vagy szerelem?

Frank Sinatra és Marilyn Monroe neve bizonyára senki számára nem ismeretlen: előbbi egy többszörös Grammy- és Oscar-díjas, olasz származású amerikai pop-dzsessz énekes és színész, egyike a legkelendőbb előadóknak, akit az egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatással bíró 20. századi zenei művésznek tartanak, míg Marilyn az 1950-es évek egyik legismertebb szexszimbóluma volt, aki színésznőként vált ismertté, és a mai napig a popkultúra egyik ikonikus egyénisége. Monroe mesésnek mondható hollywoodi karrierjét azonban egy tragédia törte derékba: a színésznő igen fiatalon, 36 éves korában hunyt el, a halál oka az orvosszakértők szerint barbiturát-túladagolás volt. Rövid élete során viszont igencsak nagy hírnévre és óriási népszerűségre tett szert, főleg a férfiak körében – Sinatra azonban szintén nem panaszkodhatott, már ami a nőket illeti. Az énekes négyszer nősült, összesen három gyermeke született, de négy feleségén kívül három jegyese is volt, emellett pedig számtalan szeretője. És mi történik akkor, amikor a kor két nagy neve, Marilyn és Frank találkozott? Nos, egyesek szerint a hírességek csupán baráti viszonyt ápoltak, míg mások úgy gondolják, közelebbről, intimebb módon is ismerték egymást. Az igazság valószínűleg már sosem derül ki, egy dolog azonban biztos: Sinatra egy alkalommal bebizonyította, milyen fontos is számára Monroe, ugyanis egy igazán édes és figyelmes ajándékkal lepte meg a gyönyörű színésznőt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.