Sztárok

Bikinis fotót posztolt nyaralásáról Iszak Eszter: mindenki a műsorvezető tökéletes alakját csodálja - Fotó

A híresség Törökországban pihente ki az elmúlt időszak fáradalmait.

Bombaformában

Nincs is ragyogóbb választás ebben a meglehetősen barátságtalan, zord őszi időszakban, mint összecsomagolni az összes holminkat, és fejvesztve menekülni egy egzotikus országba, ahol változatlanul tombol a forró nyár. Így tett a gyönyörű magyar műsorvezető, a 34 esztendős Iszak Eszter is, akinek tényleg van mit kipihennie, hiszen rengeteg esemény történt az életében 2022-ben - például férjhez ment az olimpiai bajnok úszóhoz, Gyurta Dánielhez -, a nyár vége, illetve ősz eleje pedig épp a megfelelő időpont, ha az ember némi feltöltődésre vágyik. A televíziós ezúttal Törökországot választotta, csodálatos nyaralásáról pedig az Instagramon osztott meg fényképeket. Az egyik fotón Iszak Eszter épp egy hatalmas medencéből kászálódik ki, a közönség pedig szemügyre veheti a műsorvezető hibátlan alakját. "Végül a tervezettnél pár nappal hamarabb haza kellett jönnünk de szerencsére majdnem minden nap sikerült 9-10 órát aludnom, úgyhogy majdnem behoztam az előtte lévő időszak 4-5 óra alvásait" - írta néhány nappal ezelőtt keletkezett posztja mellé Iszak Eszter. A követők természetesen nem fukarkodtak a lájkokkal és a kedves, bókoló hozzászólásokkal. A celebritás tényleg bombaformában van, és nem a szenzációs bikinis fotó az egyetlen, amivel a közelmúltban a rajongóinak kedveskedett.

Lapozz tovább, nem értél még a cikk végére!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!