Sztárok

Ezzel a hírességgel lépett volna félre Kucsera Gábor? A Farm VIP forgatásán szövődhetett közöttük titkos románc

Az internet népe egy, a televízió képernyőjéről is jól ismert huszonéves modellel boronálta össze a 40 esztendős egykori kajakozót.

Nincs többé visszaút

Szűk egy héttel ezelőtt derült ki, hogy végérvényesen megromlott Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága: a 36 esztendős kézilabdázó nemrégiben úgy nyilatkozott, noha hivatalosan még nem váltak el, már hosszú hónapok óta külön háztartásban élnek, a házasságukat pedig immáron lehetetlen megmenteni. Immáron az is nyílt titok, hogy megcsalás is szerepet játszhatott az egykori sztárpár szakításában, sőt egy bennfentes szerint Kucsera több ízben, több partnerrel is félrelépett Tápaival való tízéves házassága alatt. Napok óta rebesgetik azt is, hogy a korábbi sportoló fejét egy férjezett modell csavarta el, aki hozzájárulhatott a két híresség házasságának széthullásához. De ki lehet ez a titokzatos nő?

Lapozz, cikkünk a galériában folytatódik!

Az internet népe már tudni is véli, ki lehet az a bizonyos modell: egy Facebook-csoportban azt állították, hogy Sydney van den Boschról, a holland származású korábbi magyar szépségkirálynőről, a Szerencsekerék című műsor háziasszonyáról van szó - szúrta ki a Ripost.
Kattints a további képekért!

Tóth Andi korunk egyik legsokoldalúbb tehetsége, aki nemcsak énekesnőként és dalszerzőként, hanem színésznőként, valamint táncosként is bebizonyította már, hogy nem ismer lehetetlent – most újabb izgalmas kihívás vár rá, hiszen hamarosan a Sztárban sztár kilencedik évadának egyik ítészeként mutatkozik be.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok