Sztárok

Olaszországban volt Kourtney Kardashian és Travis Barker harmadik esküvője: az ara miniruhában vonult az oltár elé

Nem aprózták el a házasságkötést, háromszor is megesküdött Kourtney Kardashian és Travis Barker. Ezennel egy fényűző olaszországi ceremóniát tartottak, ahol a teljes vendégsereg Dolce & Gabbanát viselt.

Jól begyakorolták az „Igen”-t

Tavaly októberben zajlott a lánykérés, a Kardashian-nővérek legidősebbike, Kourtney és a Blink-182 nevű punkegyüttes dobosaként világhírűvé vált Travis Barker pedig nem is vártak sokáig az egybekeléssel. Először a Grammy-gála után, április elején tartottak egy rögtönzött esküvőt egy Las Vegas-i kápolnában, bár később kiderült, hogy ez a házasságkötés hivatalos papírok híján nem érvényes, de gyakorlásnak mindenesetre jó volt.

A múlt héten aztán hivatalosan is összekötötték az életüket egy Santa Barbara-i bíróságon néhány közeli barátjuk és a szűk családjuk körében. Bár erről az eseményről is több képet megosztottak a közösségi oldalukon, ismerve a Kardashian-lányokat és esküvői szokásaikat, sejteni lehetett, hogy azért ennél kicsit nagyobb felhajtásra is számíthatunk még, és így is lett: a hétvégén Olaszországban tartották meg a főlagzit.

További részletekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.