Megkérték Kourtney Kardashian kezét – Nem akármilyen gyűrűt húztak az ujjára, ettől neked is leesik az állad

A Kardashian-család egyik üdvöskéje óriási örömhírt jelentett be a minap Instagram-oldalán: szerelme, Travis Barker megkérte a kezét egy hatalmas gyűrűvel, ő pedig természetesen igent mondott.

Különös szerelem

Kourtney Kardashian és Travis Barker kapcsolatáról még az év elején kezdtek el cikkezni: kezdetben lesifotósok buktatták le a párost, ám akkor még nem volt biztos, hogy több van köztük szimpla barátságnál, hiszen a Blink-182 nevű punkegyüttes dobosa, Barker is úgy nyilatkozott, hogy nagyon szeretni Kourtneyt és az egész Kardashian-famíliát, de nincs köztük intim viszony és közelebbi kapcsolat. Bár ezt már akkor sem sokan hitték el neki, hiszen a paparazzik rendszeresen megörökítették a furcsa páros randevúit, áprilisig mégsem lehetett biztos benne a világ, hogy szerelem van a láthatáron, abban pedig végképp nem, hogy a két híresség kapcsolata komolyabb, mint egy futó kaland. Kourtney és Travis azonban kiállták az idő próbáját, és már lassan egy éve egy párt alkotnak, áprilisban pedig Instagramon is hivatalossá tették szerelmüket egy közös fotóval. Azóta boldogságuk egy percre sem szakadt meg, sőt mi több, olyannyira élvezik egymás társaságát, hogy azt szeretnék, ez örökre tartson – éppen ezért Travis megkérte a Kardashian-lány kezét, akinek egyébként már van három gyermeke Scott Disicktől, akivel majd 10 évig alkotott egy párt. Scott viszont már úgy tűnik, teljesen a múlté, hiszen Kourtney szívében csak gyermekeinek, na meg persze Travisnek van hely. Galériánkban mutatjuk, hogyan zajlott a lánykérés, illetve azt is, milyen óriási gyűrűt húztak Kourtney ujjára!

Kourtneyt és Travist együtt látni elsőre igen érdekes: a gyönyörű, hibátlan kinézetű valóságshow-sztárt valahogy senki sem egy agyontetovált zenésszel képzelné el, ám úgy tűnik, a látszat néha csal, és a zord külső egy igen érzékeny teremtést takar Travis esetében, aki meglehetősen romantikus is tud lenni.
Kattints a további képekért!

Joshi Bharat házassága harmincegy év után bomlott fel, az indiai származású televíziós azonban nem búslakodott sokáig: máris rátalált a szerelem.

Leadfotó: 123rf

Oldalak