Megszületett Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger második gyermeke – Kedvelt sorozatból választottak neki nevet

A gólyahírt az Instagramon jelentette be Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt. Újabb kislánnyal bővült a családjuk, akinek már a meseszép nevét is elárulták a boldog szülők.

Gólyahír

Múlt decemberben derült ki, hogy második közös gyermekét várja Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger, akik 2019 nyarán a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent, majd egy évvel később megszületett első kislányuk, Lyla. A sztárpár néha betekintést enged a magánéletébe, szeretik például hosszú, ömlengős posztokkal megörvendeztetni az Instagram-követőiket, gyermeküket azonban óvják a nyilvánosságtól, még sosem mutatták meg az arcát.

Vasárnap az Instgramon jelentették be második közös gyermekük, egy újabb kislány szombati világrajövetelét. „Rendkívül izgatottak vagyunk, hagy bejelenthetjük második lányunk, Eloise Christina Schwarzenegger-Pratt születését. Áldottnak és hálásnak érezzük magunkat” – olvasható a bejegyzésben. A kislány hollywoodi mércével mérten egészen hagyományos csengésű nevet kapott, amely a sorozatrajongóknak az 1800-as évek elején játszódó Netflixes Bridgerton családból lehet ismerős.

Közös kislányaikon kívül a színésznek van egy kilenc és fél éves fia Anna Faris színésznővel, akivel nyolc évnyi házasság után 2017-ben váltak el.

Nem aprózták el a házasságkötést, háromszor is megesküdött Kourtney Kardashian és Travis Barker. Ezennel egy fényűző olaszországi ceremóniát tartottak, ahol a teljes vendégsereg Dolce & Gabbanát viselt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak