Lehengerlő formában van a Baywatch szőke kebelcsodája: Carmen Electra nem változott semmit, 50 évesen is igazi szexszimbólum – fotók

Carmen Electra a Baywatch-sorozatok második leghíresebb bombázója, aki az ötödik X-en túl is megdobogtatja a férfiszíveket.

Szexibb, mint valaha

Az eredetileg Tara Leigh Patrick néven született Carmen Electra már gyerekként is a rivaldafénybe vágyott: az általános iskolában kezdett táncolni, és akkora tehetségnek bizonyult, hogy később ennek köszönhetően fel is fedezték. A kilencvenes években elhagyta szülővárosát, az Ohio állambeli Sharonville-t, és elindult szerencsét próbálni Kaliforniába, ahol egy meghallgatáson találkozott Prince-szel – az ő javaslatára változtatta meg nevét Carmen Electrára, majd az énekes lemezkiadó cégével, a Paisley Park Records-szal lemezszerződést írt alá. Néhány évvel később modellkedni kezdett, a Playboy címlapján is pózolt, majd jött az áttörés, hiszen megkapta a Baywatch-ban Leilani "Lani" McKenzie szerepét, melynek köszönhetően hamarosan ünnepelt szexszimbólum lett. Noha a kebelcsoda idén betöltötte az ötvenedik életévét, még ma is férfiak milliói vágyakoznak utána, hiszen elképesztő formában van és simán letagadhatna 10-15 évet. Galériánkban megmutatjuk, milyen dögös az ötödik X után is a vízimentős sorozat szőke bombázója:

Noha 2005 óta minden évben jelölik Arany Málna díjra, mint legrosszabb alakítást nyújtó színésznő, szép számmal tudhat magáénak a Baywatch-on kívül is filmszerepeket: feltűnt például a Horrorra akadva, a Csajozós film, a Bazi nagy film, a Spárta a köbön és a Katasztrófafilm című alkotásokban.
Kattints a további képekért!

A színésznő már 45 esztendős, de 20 évet egészen nyugodtan letagadhatna, olyan fantasztikusan néz ki.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak