Sztárok

Lebuktak: hirtelen ötlettől vezérelve házasodott meg a Kardashian-nővér a bűn városában

Hétfő hajnalban a legnagyobb titokban egybekelt Kourtney Kardashian és Travis Barker. A Grammy-gáláról egyenesen egy Las Vegas-i kápolnába mentek, ahol pár barátjuk társaságában mondták ki a boldogító igent - igaz, egyelőre nem hivatalosan.

Romantikus rapid esküvő

A Kardashian-nővérek legidősebbike, Kourtney a hét elején egy rögtönzött esküvő keretein belül hozzáment a Blink-182 nevű punkegyüttes dobosaként világhírűvé vált Travis Barkerhez, aki tavaly októberben, meglepetésszerűen jegyezte el a valóságshow-sztárt. Az esküvőre bő egy évvel az után került sor, hogy nyilvánosan felvállalták, hogy több van kettejük között szimpla barátságnál. Bár első pillantásra nem is tűnhetnének különbözőbbnek, szerelmük kiállta az idő próbáját, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy örök hűséget fogadtak egymásnak.

A vasárnap esti Grammy-díjátadó után kéz a kézben távoztak a gála Las Vegas-i helyszínéről, és útjuk egyenesen a One Love esküvői kápolnához vezetett, ahol hétfő hajnali 1:45-kor összeházasodtak, ráadásul egy Elvis-imitátor adta össze őket a harmincperces ceremónián – írja a People. A menyasszony és a vőlegény ugyanazt viselte, amit az előző esti Grammy vörös szőnyegén. A kápolna tulajdonosa szerint a szerelmesek nem akartak nagy felhajtást, csak bementek, összeházasodtak, a parkolóban eldobásra került a csokor, majd a friss házasok Elvis Presley zenéjére táncoltak először házaspárként. A tulaj elmondása alapján végig érezni lehetett a szeretetet, és hogy mennyire jól érzik magukat.

Szerda délután Kourtney a saját Instagramján erősítette meg a hírt, pár fotó kíséretében. A posztból kiderül, hogy pár tequila után jutottak a döntésre, és hogy az esküvő hivatalos papírok híján nem érvényes, de gyakorlásnak mindenesetre jó volt.

Kourtney Kardashian korábban beszélt már arról, hogy szeretne kisbabát Barkerrel. A celebnek a Scott Disickkel való kapcsolatából már született három gyereke. Travis Barker korábban kétszer volt házas, két gyermek édesapja, de rendkívül közeli kapcsolatot ápol 23 éves mostohalányával is.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata hónapokkal ezelőtt felborzolta a kedélyeket idehaza, mára azonban már köztudott és elfogadott tény, hogy a profi táncosnő és az üzletember egy párt alkotnak, sőt mi több, már együtt is élnek!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok