Íme a 2022-es Grammy-díjátadó legszebb ruhái - mesés képgalériával

Grandiózus belépők, mesés sziluettek és különleges ruhaköltemények jellemezték a 2022-es Grammy-díjátadó vörös szőnyegét, ahol a legnagyobb világsztárok vonultak be, majd pózoltak a fotósoknak. Most bemutatjuk nektek a gála legjobban öltözött hírességeit, hogy a kedvetekre gyönyörködhessetek a fantasztikus megjelenéseikben!

Fantasztikusan festettek a sztárok a 2022-es Grammy-gála vörös szőnyegén

Tegnap rendezték meg a Grammy-díjátadó gálát, ahol az elmúlt egy év legjobb zenei albumjait, dalait és zeneművészeit jutalmazta meg szakma. Az idei 64. gálát rendhagyóan a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arénában tartották meg (az elmúlt három évben Los Angeles-ben volt), a díjátadón megjelent sztárok pedig egyszerűen fantasztikusan néztek ki! Bár hírességek alig egy hete pózoltak a 2022-es Oscar-gála vörös szőnyegén, azt kell mondjuk, hogy ezen az estélyen is ragyogóan festettek a meghívott világsztárok!

Chrissy Teigen például egy rózsaszín Nicola + Felicia Couture ruhakölteményben pózolt a vörös szőnyegen; Carrie Underwood countryénekesnő egy grandiózus Dolce & Gabbana estélyiben érkezett meg a rendezvényre; Lady Gaga pedig a régi hollywoodi dívákat idézte meg a fekete-fehér Armani Privé ruhájában. Mindenképpen meg kell még említenünk Paris Hilton átlátszó ruháját, ami ezernyi ezüst kővel volt díszítve; valamint Saint Vincent énekesnő bámulatos Gucci estélyijét is, amit valószínűleg bármelyikünk szívesen viselne. Nem is szaporítjuk tovább a szót: a 2022-es Grammy-díjátadó legszebb vörös szőnyeges megjelenéseit bemutató válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériánkban tudjátok megtekinteni!

Az est legkülönlegesebb ruháját a három Grammy-díjjal is büszkélkedő Dua Lipa viselte, aki mellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül. Bár az énekesnő régebben híres volt a bohókás, sokszor kellemetlen öltözködéséről; az elmúlt egy évben gyönyörű ruhákat választott a vörös szőnyeges megjelenéseire. A 2022-es Grammy-díjátadó gálára Dua Lipa a Versace 1992-es őszi/téli kollekciójából választott egy vintage darabot, melyet anno még Cindy Crawford is viselt az 1992-es MTV Video Music Awards-on. Az ikonikus ruha egy klasszikus Versace darab, melynek felső része arany övcsatokkal és érmékkel díszített fűzőből, alsó része pedig egy testre simuló szoknyából áll. Az biztos, hogy mindenki megnézte az énekesnő ruháját még úgy is, hogy nem is kifejezetten hercegnős és színes darabról van szó.

Kíváncsiak vagytok a többi megjelenésre? A 2022-es Grammy díjátadó gála legszebb vörös szőnyeges ruháit a lenti képgalériánkban tudjátok megtekinteni!

Chrissy Teigen topmodell és híresség, John Legend felesége egy gyönyörű rózsaszín Nicola + Felicia Couture ruhakölteményben pózolt a Grammy-gála vörös szőnyegén.
Kattints a további képekért!

Összegyűjtöttük a 2022-es Oscar-díjátadó gálán viselt legcsodásabb ruhakölteményeket, hogy ti is kedvetekre gyönyörködhessetek a sztárok mesés megjelenéseiben! Jessica Chastain, Lily James, Vanessa Hudgens és Nicky Hilton is ott volt a legjobban öltözött sztárok között.

Leadfotó: Getty Images / Amy Sussman
Fotó: Instagram @fashionbombdaily

Oldalak