Korda György és Balázs Klári elárulták 42 éve tartó szerelmük titkát - Az énekes bevallotta, miért kell feleségétől bocsánatot kérnie

Korda György és Balázs Klári hosszú évek óta alkotnak egy párt, ők azok, akiket gyakorlatilag el sem tudna képzelni az ország egymás nélkül – sokakban felmerülhet tehát a kérdés, vajon mi lehet a titkuk, ami miatt ennyire jól működik házasságuk. Nos, a sztárpár most elárulta hosszú kapcsolatuk titkát, ám Korda bevallotta azt is, nemrégiben bizony megbántotta feleségét, amiért szeretne nyilvánosan is bocsánatot kérni tőle.

Jóban-rosszban együtt

A 2022-es évnek még csak a második hónapjában járunk, mégis megannyi szakításról hallhattunk már az elmúlt hetekben a sztárvilágban – na persze vannak olyan szerencsés párok is, akiknek kapcsolatuk évek óta töretlen, és egyszer sem jutott eszükbe az, hogy külön utakon szeretnék folytatni. Ezen szerencsések közé tartozik Korda György és Balázs Klári is, akik immáron 42 éve fogják egymás kezét jóban, rosszban: szerelmük már-már legendás, hiszen a sajtó sosem hallhatott köztük veszekedésekről vagy problémákról. Ők azok, akik sokkal inkább azért kerültek a címlapokra egész életükben, mert kapcsolatuk annyira irigylésre méltó: az énekesek a HOT! Magazinnak elárulták, hogy az évek alatt egyszer sem fordult meg a fejükben a szakítás vagy a válás, de még csak szétköltözésre sem volt példa az életükben, hiszen Klárika szerint ők már olyanok egymásnak, mint a borsó meg a héja, egyszerűen egymás nélkül nem tudnak létezni, és bizony sosem unnak rá a másikra, hiszen megannyi dolgot csinálnak együtt. „Persze idővel átalakultak közöttünk a dolgok, de ma is szeretünk együtt zenét hallgatni, hosszan beszélgetni és teremteni, tervezni” – állítja Korda György, aki elárulta azt is, hogy soha nem veszekedtek, azonban egy dolog miatt szeretne most nyilvánosan is bocsánatot kérni feleségétől.

Lapozz a részletekért!

Oldalak