Korábban betont kevert, most ő az ország leggazdagabb embere

A Forbes magazin szerint, ő a leggazdagabb magyar. Gattyán György vagyona becslések szerint körülbelül 174 milliárd forintra rúg, melyet egy "egyszerű" weboldallal alapozott meg. De vajon mitől ilyen sikeres ez a sármos férfi? Cikkünkből megtudhatod!

Boldog gyermekkor

Gattyán György Rákosszentmihályon nőtt fel. Kamaszkorában sokat dolgozott, besegített az édesapja építési vállalkozásába, de nem szellemi munkát végzett, hanem kemény fizikai munkát.

"Téglát pakoltam, sódert talicskáztam, betont kevertem, ha pedig zsebpénzre volt szükségem, kaptam. A legfontosabb, hogy édesapámtól és nagypapámtól megtanultam a munkaszervezést." - árulta el korábban az üzletember a Story magazinnak.

Adakozó angyal

A dúsgazdag cégtulaj barátai és egykori tanárai szerint György sosem felejti el azokat, akik formálták jellemét vagy élményekkel, tanácsokkal gazdagították az életét.

"Pár éve Gyuri elhívott egy díjátadóra, amit ő szponzorált - nyilatkozta Tomhauser István, Gattyán egykori atlétaedzője - Üdvözlésképpen átölelt, megköszönte, hogy kitartásra, szorgalomra neveltem, aztán közölte, hogy szeretne visszaadni valamit abból, amit tőlem kapott. Az este folyamán bejelentette, hogy egy nagyobb összeggel támogatja az egyesületet, de nem csak egy alkalommal, hanem onnantól kezdve minden hónapban. Azóta háromszor annyi gyerek járhat hozzánk edzeni." - mondta az edző.

Fotó: Facebook

Oldalak

  • 1
  • 2