Sztárok

Hatalmas a boldogság: megszületett Kökény Attila harmadik unokája – Gyönyörű nevet kapott a kislány

Kökény Attila nem is lehetne boldogabb: a 46 éves énekes háromszoros nagypapa lett, ráadásul már úton van a negyedik is.

Újabb unoka született

Kökény Attila számára az igazi ismertséget a Megasztár ötödik évada hozta el, amelybe gyermekei nevezték be. A tehetségkutató mindent eldöntő fináléjában Tolvai Reni mellett küzdött az év hangja címért, s bár a versenyt nem nyerte meg, de 2010 legjobb férfi hangja lett. Karrierje ezután azonnal szárnyra kapott, a rajongótábora évről évre egyre nagyobb mértéket ölt, emellett több nagy televíziós showműsorban is megcsillogtathatta a tehetségét az utóbbi időben: például szerepet vállalt a 2020-ban kezdődött Álarcos Énekes című műsorban, mint az Unikornis, sőt, a Sztárban sztár című zenés show-műsor hetedik évadában a zsűri egyik tagja is volt. A szakmai sikerek mellett a magánélete is tele van örömökkel, hiszen gyönyörű családra lehet büszke. Attila és felesége, Aranka már több mint húsz éve házasok, a párkapcsolatukból pedig két gyermek született: a lányuk, aki édesanyja után kapta nevét, illetve fiuk, Lali. Aranka első gyermeke 2020 januárjában jött világra, nem sokkal később pedig az énekes korábbi kapcsolatából született fia, Ifj. Kökény Attila is megajándékozta egy unokával. Most pedig újabb taggal bővült a Kökény család: december 6-án a „Mikulás meghozta” Aranka második gyermekét, így az énekes háromszoros nagypapa lett!

Lapozz tovább, fotót is mutatunk az újszülöttről!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...