Sztárok

Megmutatta párját Kocsis Paulina, az X-Faktor aranyhangú énekesnője: Szabályosan izzik a levegő a fiatalok között

Kocsis Paulina az X-Faktor óta is rendszeresen koncertezik és továbbra is életének középpontjában a zene áll.

Rátalált a szerelem és nem is akárhol

Most azonban a fiatal énekesnőt eltalálta Ámor nyila, jóképű szerelmét meg is mutatta a nagyvilágnak és látszik, hogy forr köztük a levegő. Paulina elmondta, hogy számára nagyon nem hétköznapi módon ismerkedtek meg.

"Július végén jöttünk össze, mivel mindkettőnk egyik kedvenc helye Badacsonyban egy szórakozóhely. Én ebben soha nem hittem, hogy egy buliban találkozni valakivel, de elkérte a számomat, aztán szépen kialakult. Olyan udvarias volt, meg annyira elegáns, férfias. Együtt élünk, pont úgy jött ki. Szerintem, ha valakit nagyon megszeretsz, meg úgy érzed, hogy ez stabil, harmonikus, stb., akkor nem merül fel a kérdés, hogy 'jaj, most ezt azért húzzuk, mert még túl korai?'. Olyan kerek egész "– mesélte az énekesnő a Blikk Mizu? c. műsorában.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...