Sztárok

Mindenki a csodájára jár: elbűvölő fotót mutatott kisbabájáról a magyar szépségkirálynő

Kocsis Korinna nemrégiben jelentette be, hogy immáron egyedülálló édesanyaként neveli a gyermekét, ám ennek ellenére is igyekszik minél több boldogságot csempészni mindkettejük hétköznapjaiba.

Szomorú újévi vallomás

Egy hónappal ezelőtt keserű vallomással rukkolt elő a korábbi magyar szépségkirálynő, a 31 esztendős Kocsis Korinna. A híresség újévkor közölte követőivel, hogy már három hónapja nem alkot egy párt korábbi szerelmével, akitől 2022-ben gyermeke is született. A híresség azt írta: ritkán nyilatkozik a magánéletéről, ám ebben az esetben mégis úgy gondolta, az a legbölcsebb lépés, ha önként áll rajongói elé a szomorú igazsággal. Hozzáfűzte: gyötrelmes időszak áll mögötte, és nem lesz majd egyszerű helytállnia egyedülálló édesanyaként. Kocsis Korinna ugyanakkor arról is szót ejtett: reméli, hamarosan megtalálja a boldogságot egy új partner oldalán. A csinos modell azonban addig is igyekszik minél több örömet csempészni saját maga és kisfia hétköznapjaiba. Most például elbűvölő fotót mutatott kisbabájáról, aki tavasszal lesz majd egyéves. Kíváncsi vagy a meghitt, csodás hangulatú fényképre?

Galériánkban rögtön megtekintheted: lapozz!

E szívmelengető fotó is bizonyítja, hogy anya és fia között egyre szorosabb a kapcsolat. "Napról napra egyre jobban!" - írta a fénykép mellé Kocsis Korinna, némileg sejtelmesen, tömören utalva rá, mennyit is jelent neki valójában 2022-ben világra jött csemetéje.
Kattints a további képekért!

A Barátok közt egykori sztárját hatalmas áldás érte, 2023-ban ugyanis megszületik kisgyermeke, akit még a pocakjában hordoz.

Leadfotó: Instagram/realkorinnakocsis

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...