Sztárok

Döbbenetes gyerekkori fotó került elő George Clooney-ról: ijesztő betegsége miatt rá sem ismerni a későbbi hollywoodi sármőrre

Az Oscar-díjas híresség nemrégiben Jimmy Kimmel talkshowjában vendégeskedett, ahol a műsorvezető egy különös gyermekkori fotót mutatott róla.

Ő sem született szívtiprónak

George Clooney még 61 esztendősen is a legnagyobb hollywoodi sármőrök közé tartozik, ezt pedig többek között hihetetlen stílusérzékének köszönheti. Az Oscar-díjjal kitüntetett amerikai színész-rendező egyáltalán nem tartozik azon sztárok közé, akik korán öregszenek. Bár már viszonylag fiatalon őszülni kezdett, deresedő hajkoronája és arcszőrzete csak még vonzóbbá tette a nők szemében a modern Hollywood Cary Grantjét. Clooney ráadásul folyamatosan forgat, s még azután sem vett vissza legendás munkatempójából, hogy betöltötte hatvanadik életévét. Persze ő sem született tökéletes stílusérzékkel rendelkező, vakító mosolyú, slágferfig világsztárként: néhány gyermekkori fotóján talán rá sem ismernénk a majdani álomgyári szívtipróra. Clooney nemrég Jimmy Kimmel talkshowjában vendégeskedett, s a beszélgetés egy adott pontján a műsorvezető egy réges-régi fényképet húzott elő, mellyel alaposan megdöbbentette a színész rajongóit. Kíváncsi vagy rá, miért is olyan furcsa a szóban forgó fotó?

Lapozd fel galériánkat, és megtudhatod Clooney múltjának egyik szívszorító titkát!

Kimmel először ezt a felvételt mutatta meg a nagyközönségnek, mely főként Clooney gombahaja és szemüvege miatt váltott ki általános derültséget a publikumból.
Kattints a további képekért!

Ginger Alden volt az, aki az énekest holtan találta a fürdőszobában – arról azonban csak kevés szó esik, hogy Elvis utolsó szerelme milyen gyönyörű nő volt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...