Sztárok

Negyvenöt éves korában győzte le a rák a 24 és a The Last of Us sztárját

Annie Wersching amerikai színésznőt 2020-ban diagnosztizálták rákkal, betegségét azonban gondosan titkolta a nyilvánosság előtt. Három fiúgyermeke és férje gyászolja a tragikusan fiatalon elhunyt hírességet.

A Star Trekben, a Dallasban és a CSI-ban is láthatta a közönség

Negyvenöt esztendős korában elhunyt Annie Wersching amerikai színésznő, aki Renee Walker szerepét alakította a 24 című népszerű tévésorozatban, a The Last of Us című videójátékban (melynek tévésorozat-adaptációja két héttel ezelőtt startolt el az HBO-n) pedig Tess hangját kölcsönözte. A hírességet 2020-ben diagnosztizálták daganatos betegséggel, azonban a szomorú hírt nem osztotta meg a nyilvánossággal. Wersching 2009-ben házasodott össze Stephen Full színész-komikussal. A házaspárnak később három fiúgyermeke született. A színésznő a 24 és a The Last of Us mellett olyan produkciókkal növelte rajongóinak táborát, mint a Star Trek: Picard és a Bosch című sorozatok, de kisebb-nagyobb szerepekben olyan szériákban is felbukkant, mint a CSI, az NCIS, az új Dallas vagy a Vámpírnaplók. Wersching Los Angelesben hunyt el január 29-én.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...