Sztárok

Újabb hírek érkeztek Kiss Tibi állapotáról - így érzi magát most a Quimby frontembere

Az 50 esztendős énekes hosszabb időre elvonult a nyilvánosság elől.

Nehéz és hosszú a gyógyulás folyamata

Kiss Tibi, a Quimby közismert frontembere 2020-ban úgy döntött, alkoholfüggősége miatt, terápiás célzattal elvonul a nyilvánosság elől. Május második felében a Femcafe.hu is beszámolt róla, hogy minden jel arra mutat: a legendás magyar zenész egy ideig még nem áll színpadra. "Amíg nem teljesen biztos, hogy Tibivel együtt tudjuk folytatni a munkát, addig más énekel majd a koncerteken, kvázi helyettesítik őt" - nyilatkozta nemrég Balanyi Szilárd, a Quimby billentyűse, majd hozzátette: "Nagyon várjuk őt vissza, de tudjuk, hogy időre van szüksége, nem siettetjük. Ez egy nehéz és hosszú gyógyulási folyamat, lassan veszi fel a fonalat, de egyre jobban van. A zenekarból már ketten is beszéltek vele, és gyakran érdeklődünk ismerősöknél az állapotáról, de nem akarjuk zavarni. Gyógyuljon, és ha már jól van, akkor térjen vissza!"

A Quimby most egy friss Facebook-bejegyzésben tudatta a rajongókkal: a zenekar tagjai ismét kapcsolatba léphettek Kiss Tibivel. Már személyesen is találkoztak az együttes összetéveszthetetlen orgánumú frontemberével.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.