Sztárok

Friss hírek Kiss Tibiről: ilyen most a Quimby énekesének állapota

A közkedvelt magyar zenekar karizmatikus énekese 2020 elején kicsit elvonult a nyilvánosság kíváncsi szeme elől. Most zenésztársa nyilatkozott Kiss Tibi állapotáról.

"Ez egy nehéz és hosszú gyógyulási folyamat"

Kiss Tibi, a Quimby együttes közismert frontembere tavaly év elején pihenőre vonult, mivel nem volt olyan állapotban, hogy folytassa munkáját - idézi fel a Blikk. A rajongók legnagyobb bánatára a kiváló énekes egy ideig még biztosan nem áll színpadra: a Quimby eddig lekötött koncertjein nélküle zenél majd a banda. Balanyi Szilárd, az együttes billentyűse a Blikknek azt nyilatkozta: reménykedtek benne, hogy idén nyáron már együtt koncertezhetnek, s hiánytalanul összeáll a csapat, de végül úgy alakult, hogy Kiss Tibit más fogja helyettesíteni a közeljövőben.

"Amíg nem teljesen biztos, hogy Tibivel együtt tudjuk folytatni a munkát, addig más énekel majd a koncerteken, kvázi helyettesítik őt" - fogalmazott Balanyi Szilárd, majd hozzátette: "Nagyon várjuk őt vissza, de tudjuk, hogy időre van szüksége, nem siettetjük. Ez egy nehéz és hosszú gyógyulási folyamat, lassan veszi fel a fonalat, de egyre jobban van. A zenekarból már ketten is beszéltek vele, és gyakran érdeklődünk ismerősöknél az állapotáról, de nem akarjuk zavarni. Gyógyuljon, és ha már jól van, akkor térjen vissza! Nélküle nincs Quimby, a zenekarral is azt beszéltük, hogy szóba sem jöhet, hogy Tibi nélkül folytassuk. Most az a feladatunk, hogy amíg ő visszatér addig életben tartsuk az együttest. Nagyon örülnénk, ha ez még idén nyáron megtörténne, de nem látok rá sok esélyt."

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Halálos iramban filmek sztárja sajnos már 10 éve nincsen köztünk.
Lifestyle
Senki sem halaszthatja utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást.
Lifestyle
Nagyot veszített volna a világ ízek szempontjából, ha Sárközi Ákost nem sodorja az élet a gasztronómia felé.