Sztárok

Újabb világsztárok Budapesten - hihetetlen, kik ebédeltek a budai teraszon

Vasárnap délután van, forróság és napsütés. Beülsz a barátokkal egy kávéra, majd oldalra nézel, és a szomszéd asztalnál a legnagyobb kedvenceid ülnek. Ez Budapesten annyira nem melepő, amennyiben magyar sztárokkal képzeljük a történetet. Ezekben a hetekben azonban Hollywood legmenőbb színészeivel is ebbe a szituációba keveredhetsz.

Jobb, ha odafigyelsz Budapest utcáin - velük találkozhatsz

Igazi sztárparádé zajlik jelenleg Budapest utcáin, vendéglátóhelyein és látványosságainak vonzáskörzetében. Egy csapat hollywoodi sztár érkezett ugyanis Budapestre, hiszen egy újabb szuperprodukciót forgatnak a magyar fővárosban.

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy Jamie Lee Curtis hazánkba látogatott, és ellátogatott többek között a Dohány utcai Zsinagógába, valamint a Duna-partra is. Este pedig vélhetően egy pesti rakparti szállodából posztolt fotót, amelyen szobájának panorámájában gyönyörködhetünk.

Nos, a színésznő nem egyedül tölti mindennapjait Budapesten, hiszen a filmforgatáshoz kollegák is kellenek, akik jelen esetben ünnepelt hollywoodi sztárok. Galériánkból kiderül, pontosan milyen produkció forog és kikkel!

Gina Gershon fotója felrobbantotta az internetet, ugyanis egy csapat kollegájával pózolt, akik mind ünnepelt színészek. Velük forog ugyanis Budapesten a Borderlands című szuperprodukció.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels.com

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.