Újabb világsztárok Budapesten - hihetetlen, kik ebédeltek a budai teraszon

Vasárnap délután van, forróság és napsütés. Beülsz a barátokkal egy kávéra, majd oldalra nézel, és a szomszéd asztalnál a legnagyobb kedvenceid ülnek. Ez Budapesten annyira nem melepő, amennyiben magyar sztárokkal képzeljük a történetet. Ezekben a hetekben azonban Hollywood legmenőbb színészeivel is ebbe a szituációba keveredhetsz.

Jobb, ha odafigyelsz Budapest utcáin - velük találkozhatsz

Igazi sztárparádé zajlik jelenleg Budapest utcáin, vendéglátóhelyein és látványosságainak vonzáskörzetében. Egy csapat hollywoodi sztár érkezett ugyanis Budapestre, hiszen egy újabb szuperprodukciót forgatnak a magyar fővárosban.

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy Jamie Lee Curtis hazánkba látogatott, és ellátogatott többek között a Dohány utcai Zsinagógába, valamint a Duna-partra is. Este pedig vélhetően egy pesti rakparti szállodából posztolt fotót, amelyen szobájának panorámájában gyönyörködhetünk.

Nos, a színésznő nem egyedül tölti mindennapjait Budapesten, hiszen a filmforgatáshoz kollegák is kellenek, akik jelen esetben ünnepelt hollywoodi sztárok. Galériánkból kiderül, pontosan milyen produkció forog és kikkel!

Gina Gershon fotója felrobbantotta az internetet, ugyanis egy csapat kollegájával pózolt, akik mind ünnepelt színészek. Velük forog ugyanis Budapesten a Borderlands című szuperprodukció.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels.com

Oldalak