Sztárok

Sztárgyerekek, akiket teljesen elkényeztetnek a szüleik

Világhírű sztárgyereknek lenni nem könnyű, ám az biztos, hogy extravagáns élményekkel jár: Beyoncé és Jay-Z gyermeke, Blue Ivy vagy Victoria és David Beckham kislánya, Harper ugyanis mindent megkaphat, amit csak akar.

Övék a világ: a sztárcsemeték megkaphatnak mindent, amit csak akarnak

Bár életük nagy részét születésük óta kíváncsi szemek kísérik, sztárgyereknek lenni nem is olyan rossz – sőt, tele van előnyökkel! Az egy dolog, hogy világsztár szüleik miatt mindig megkülönböztetett figyelem jár nekik, de mindent meg is kaphatnak, amit csak akarnak. Százmillió forintot érő sportkocsi a 16. születésnapra? Semmiség! Gyémántberakásos ékkő még iskolakezdés előtt? El van intézve! A következő sztárgyerekeknek (így Beyoncé és Jay-Z elsőszülött kislányának, Blue Ivy-nek vagy Victoria és David Beckham legkisebb gyermekének, Harpernek) minden jár, ami a kívánságlistájukon szerepel, mert világsztár szüleik szerint a határ a csillagos ég…

Beyoncé és Jay-Z kislánya, Blue Ivy

A világ egyik leghíresebb és leggazdagabb zenészeinek gyermeke, Blue Ivy Carter 2012-ben született – tehát még 10 éves sincs -, de máris olyan ritka és értékes tárgyak birtokosa, melyekről az átlagos csemeték még álmodni sem mernek.

Kezdjük is az elején! Blue Ivy az első születésnapjára egy olyan 22 millió forintot érő Barbie-babát kapott ajándékba, melynek gyémántékszerek lógnak a nyakában és a fülében: persze, még sosem játszott vele, szülei vitrinben őrzik a babát addig, míg kislányuk elég idős lesz ahhoz, hogy megtanulja milyen értékes is a kis játéka. De ez egyébként csak egy példa annak bemutatására, mekkora luxusban is él a kis csemete.

Születésnapi partijaira például rendszerint több százezer forintos tortát kap; mikor pedig elkíséri szüleit a különböző vörös szőnyeges eseményekre, természetesen neki is saját stylist, fodrász és manikűrös jár – a milliós nagyságrendű ruhákról nem is beszélve. És hogy mi az a legértékesebb tárgy, amit Blue Ivy birtokol? Állítólag egy aranyozott hintaló, melyet a japán Ginza Tanaka ékszerész készített el külön a szülők kérésére nem kevesebb, mint 170 millió forintért.

A hintalóról egyébként még nem készült sem fotó, sem másmilyen tárgyi bizonyíték, ezért még a létezése is kérdéses – az azonban biztos, hogy Beyoncé és Jay-Z bármit megadnának elsőszülött kislányuknak, tehát közel sem olyan elképzelhetetlen a szóbeszéd, mint az mi annak tartjuk.

Kíváncsi vagy a többi elkényeztetett sztárgyerek fényűző életmódjára? Kattints a képgalériánkra!

Cardi B kislánya, Kulture Amikor a kis Kulture 1 éves lett, a rapper úgy döntött, hogy valami igazán feljtehetetlen dologgal lepi meg a kislányát: készítetett egy gyémántnyakláncot az ékszerész Eliantte-vel, melyen a ’World Party’ című Netflix-show édes állatkái szerepelnek. A nyaklánc magyar forintra átszámítva kb. 20 millió forintba fájt.
Kattints a további képekért!

Ezen még mi is meglepődtünk: Sofia Vergara, a Modern család című sorozat egyik főszereplője lett Hollywood leggazdagabb színésznője.

Fotó: Instagram
Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…
Egészség
Tényleg odafigyelsz a körmeidre? Lehet, hogy manikűröztetsz, vagy magadnak reszeled és fested őket, de szánsz egy percet arra, hogy rendesen megvizsgáld őket?
Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.