Kislánya segít a fogyásban a Groovehouse énekesnőjének

Alig egy éves kislánya hatalmas segítséget nyújt Judynak abban, hol leadja fölös kilóit, az utána való rohangászás ugyanis, felér egy komplett testedzéssel.

"Maja nemrég kezdett el járni, és bizony azóta meg sem áll. Én pedig mi mást is tehetnék, mint nagyrészt rohangálok utána, és próbálom elkerülni az eséseket, bukásokat. Szóval nem unatkozom ezekben a napokban sem, nem ülök órákon át a tévé előtt, hanem jövök-megyek, vagyis inkább futkározok, ami szerintem felér egy-egy aerobikórával is." - mesélte nevetve a Groovehouse énekesnője.

"Így tényleg bizakodom, hogy hamarosan visszanyerem a megfelelő alakomat. Igazságtalan lennék, ha Maja mellett nem említeném meg a férjemet, Balázst is, aki azt ígérte nekem, hogy a legfinomabb salátákat készíti, szóval az egész család mellettem áll a fogyókúrámban."

Ám ha minden igaz, Judy nem sokáig élvezheti ledobott kilóit, az énekesnő ugyanis nemrég jósnőnél járt, aki azt jövendölte neki, hogy hamarosan újra áldott állapotba kerül.

"A jövendölések csapdája, hogy az ember ezeket be is vonzza, miután elkezd hinni bennük. Én ezt a jóslatot nagyon szívesen bevonzanám, mert jelen pillanatban a leghőbb vágyam, hogy még egy gyereket szüljek! Hiszen már többször elmondtam, hogy valójában mindig is három gyereket szerettem volna, de Maja nagyon nehezen jött össze, és ha a sors csak őt adta, akkor is boldog leszek."

Fotó: kiskegyed.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!