Alec Baldwin ismét apa lesz

Az 54 éves amerikai színész-producer Alec Baldwin ismét apa lesz - akinek ugyan már van egy lánya korábbi feleségétől, Kim Basingertől - most jógaoktató felesége fogja megajándékozni egy újabb Baldwin csöppséggel.

Ismét egy utóddal fog gyarapodni a Baldwin-klán, melytől az egész család örömmámorban úszik, de főleg Alec, akit korábban kifaggattak arról, hogy szeretne-e újabb gyermeket. A színész őszintén bevallotta, hogy igen, csodálatos dolog lenne. Nos, most úton is van az újabb Baldwin baba!

A nagy hírt kezdetben csak a család és a szűk baráti társaság tudta, azonban mégis kiszivárgott a meglepetés, mivel egy belső forrás elárulta a kicsi érkezését. Az árulkodó személy nem volt más, mint Alec feleségének, Hilaria Thomasnek egyik jó barátja, aki elpletykálta az In Touch magazinnak. Természetesen ez a kis apró, félresikeredett malőr nem fogja beárnyékolni örömüket.

Alec és a nála 26 évvel fiatalabb Hilaria egyébként 2011-ben kezdett el randevúzgatni, majd 2012 nyarán összekötötték életüket a Szent Patrik-székesegyházban. A ceremóniára olyan hírességek voltak meghívva, mint Mariska Hargitay, Robert Kennedy Jr. vagy Woody Allen.

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Fotó: fabulousbuzz.com

Oldalak