Kirúgták Bárdosi Sándort

Ennyi volt, nincs többé éjszakai munka.

Nehéz éjszaka

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert belevetette magát az éjszakai életbe és egy diszkóban próbáltak dolgozó munkaerőként részt venni. A két jómadár a Sláger TV-n látható, A helyettesítők című műsorban igyekezett helytállni, több-kevesebb sikerrel.

Fotó: SlágerTV

Csak a mókán járt az eszük

A helyettesítők először a nyitás előtti munkálatokban segédkeztek, ám már ez sem ment zökkenőmentesen. "Gondoltam feltakarítom a táncteret, ehhez volt is eszköz, de valamiért nem haladtam vele. Kiderült, hogy be se kapcsoltam a gépet" - mondta Bárdosi Sándor, aki jéghordás közben is inkább csak a mókázáson törte az eszét, így egy jégkockát ejtett Növényi pulcsija alá.

Fotó: SlágerTV

Mindketten lebuktak

Bárdosiék illemhelyiség felkeresését egyszerre időzítették, így a porta őrizetlenül maradt. "Nagyon hideg volt kint, kicsit már kezdtünk besokallni és a mosdót is szerettem volna meglátogatni, akárcsak Norbi. Igaz kérték, hogy ezt váltásban tegyük, de gondoltuk nem bukunk le. Nem így lett, és elbocsátottak minket. Ennek ellenére megengedték, hogy a buliban fújjuk ki a fáradt gőzt, ami nagyon jól esett mindkettőnknek" - mondta Bárdosi a műsor legújabb epizódja kapcsán.

Fotó: SlágerTV

A rendőrség hivatalos oldalán olvasható információk szerint garázdaság miatt körözik Bárdosi Sándort.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!