Kim Dzsongun feleségét a mai napig számos rejtély övezi: ilyen nő lehet valójában Ri Szoldzsu, az észak koreai first lady

Ri Szoldzsuról nem sok biztos információ áll rendelkezésre, ami nem meglepő, hiszen Észak-Koreából egyébként sem sok hiteles tény szivárog ki, hát még arról a nőről van szó, aki az ország diktátorának felesége…

A titokzatos Észak-Korea

Észak-Korea érdekes világáról számos alkalommal beszámoltunk már, valamint Kim Dzsongun furcsaságairól is esett már szó, nem egyszer – ha azonban valaki jobban érdekli a kíváncsiskodókat, mint a diktátor, az Dzsongun felesége, Ri Szoldzsu, aki talán a világ egyik legtitokzatosabb asszonya, tekintve hogy alig áll rendelkezésre pontos információ a nőről, aki meghódította a vezetőt. Nos, Ri Szoldzsu szerencsétlen életéről már született egy cikkünk, amelyben részletesen leírtuk, milyen borzalmas szabályokat kell követnie az észak-koreai first ladynek, de Kim Dzsongunnal való házasságáról még nemigen esett szó, pedig igencsak érdekes, hogyan is talált egymásra a két fiatal. Galériánkban ezt is eláruljuk!

Ri Szoldzsu 1989-ben látta meg a napvilágot, így most 36 éves: Ri egy igazán jó családból származik professzor apjának és orvos anyjának hála, így világ életében gazdagságban és jólétben élt, bár azt nem tudni pontosan, milyenek voltak az otthoni körülményei, vagy hogy voltak-e testvérei. Már egészen fiatalon beleszeretett azonban a zenélésbe, úgy tartják, Kínában tanulta ki az éneklés csínját-bínját, 2010-től pedig az észak-koreai Unhasu Orchestra nevű zenekar tagja volt – egészen addig, míg állítólag az együttes összes tagját ki nem végezték. Nos, egyébként nagyon úgy tűnik, hogy Kim Dzsongun kedveli az énekesnőket, ugyanis Ri előtt egy másik híres észak-koreai zenésszel, Hyon Song Wollal járt, akivel akkor kezdett kapcsolatot, miután a vezető visszatért Svájcból, ahol húgával együtt évekig tanult.
Kattints a további képekért!

Nicki Minajt a legtöbben extrém stílusáról és szókimondó dalairól ismerik, ám sokan nem tudják, mi áll annak hátterében, hogy a rapper olyan lett felnőttkorára, amilyen.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak