Kiderült, hogy ki lett a legtöbbet kaszáló tévésztár!

Így vagy úgy, de Kutchernek bejött az élet. Sikert sikerre halmoz, Hollywood legszexisebb csajával kavar, és ő a legjobban kereső tévésztár is. Mi kell még?

A Forbes magazin összesítése szerint a Két pasi meg egy kicsi újdonsült sztárja a májust megelőző egy évben több mint 24 millió dollárt (5,1 milliárd forint) rakott zsebre! Kutcher főként a Két pasi meg egy kicsi című népszerű sorozatnak köszönheti ezt a horribilis bevételt, na meg persze annak, hogy Charlie Sheen anno nem becsülte meg eléggé a szerepét.

Sheent botrányos viselkedése, és alkoholproblémái miatt távolították el a produkcióból, így került a helyére a nála több mint tíz évvel fiatalabb Ashton. Az első helyezés ellenére, van még mit behozina a szépfiúnak, hiszen Charlie előtte majdnem dupla annyit, 40 millió dollárt keresett egy évben!

Kutchernek azonban az élet más területén is szerencséje van, hiszen az ő barátnője az idén legszexisebb színésznőnek választott Mila Kunis is, akivel a hírek szerint mindezek ellenére épp szerződést akar bontani a Dior, mert úgy gondolják, a színésznő Ashton mellett nagyon elhagyta magát, és a hétköznapokban túl egyszerűen öltözködik, ami nem méltó a divatcég hírnevéhez. Szegény Mila – hát nem sikerülhet minden mindenkinek.

A Forbes jövedelem listáján egyébként a "Dr. House" sztárja, Hugh Laurie és a "Men of a Certain Age" főszeplője, Ray Romano osztoznak a második helyen (18 millió dollárral), de az első hatban ott találjuk még Alec Baldwint (15 millió dollár), Mark Harmont (szintén 15 millió dollár) és a Két pasi meg egy kicsi másik sztárját, Tim Allen-t is (14 millió dollár).

Nézd meg, hogyan alakít Ashton a Két pasi meg egy kicsiben!

Oldalak