Sztárok

Kiderült, valójában mi okozta Anne Heche halálát

Az 53 éves amerikai színésznő múlt pénteken veszítette életét - hosszú napokig már cska gépek tartották életben a kórházban, miután súlyos autóbalesetet szenvedett Los Angelesben.

Esélye sem volt rá, hogy túlélje a balesetet

Hollywood még mindig nem ocsúdott fel a gyászból: egy héttel ezelőtt, 53 esztendős korában elhunyt Anne Heche amerikai színésznő, a Hat nap, hét éjszaka című filmvígjáték női főszereplője. Heche Los Angelesben szenvedett súlyos autóbalesetet, amikor autójával egy lakóháznak csapódott. Komoly égési sérülésekkel és tüdőkárosodással szállították kórházba, ahol vért is vettek tőle, s hamar kiderült: a filmsztár kábítószert is fogyasztott, mielőtt azon a végzetes pénteken a volán mögé ült volna. Heche-t élete utolsó napjaiban már csak gépek tartották életben, múlt hét pénteken azonban hivatalosan is halottnak nyilvánították. Nem sokkal korábban a színésznő sajtósa már közölte a nyilvánossággal, hogy a világsztár valószínűleg sosem tér magához a kómából.

Nemrégiben hozták nyilvánosságra a halottkém jelentését, melyből kiderült, mi okozta Anne Heche halálát. A hivatalos adatokból kiviláglik, hogy a néhai színésznő termikus (égési) sérülések, füstmérgezés, illetőleg szegycsonttörés következtében veszítette életét - írja a Los Angeles Times.

A boncolás utáni teljes szakvélemény ugyan még nem készült el, a halálesetet hivatalosan is balesetnek minősítették - olvasható a The Guardian hasábjain.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok