Sztárok

Elhunyt Anne Heche

Az 53 éves színésznő egy héttel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet, a haláláról szóló hírt a családja is megerősítette.

Belehalt sérüléseibe a hollywoodi filmsztár

Ötvenhárom éves korában elhunyt Anne Heche amerikai színésznő, miután egy héttel ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedett Los Angelesben. Az 53 éves híresség autójával egy lakóháznak ütközött. Súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba, kómába esett, s hamarosan kiderült, hogy a tüdeje is jelentősen károsodott. Sajtósa nemrég azt nyilatkozta, nincs rá reális esély, hogy felépüljön sérüléseiből. Az esetet követően vért vettek a színésznőtől, a vizsgálat pedig kimutatta, hogy Heche szervezetében kábítószer is volt, amikor bekövetkezett a baleset. A hollywoodi filmsztár haláláról szóló hírt a család is megerősítette - írja a The Guardian.

Az ohiói születésű színésznő - aki 1997 és 2000 között Ellen DeGeneres amerikai médiaszemélyiséggel alkotott egy párt - az elmúlt 25-30 évben olyan közismert filmekben tűnt fel, mint a Fedőneve: Donnie Brasco; a Hat nap, hét éjszaka; a Tudom, mit tettél tavaly nyáron; az Amikor a farok csóválja vagy a Huckleberry Finn kalandjai.

Fotó: Mike Coppola / Getty Images

Oldalak

Sztárok