Sztárok

Nem vállal több filmszerepet a nyolcvanas évek egyik legnagyobb amerikai komikusa

Steve Martin seregnyi sikerfilmjére lehet büszke, és bár most is zajlik körülötte az élet, a közeljövőben nem szeretne kamera elé állni.

Nem vonzza már a mozi világa

Mindenki őriz egy-egy kedves, szívmelengető emléket Steve Martin amerikai komikusról, aki csak egy kicsit is kedveli a nyolcvanas és kilencvenes évek tengerentúli filmvígjátékait. Az örömapa, A három amigó, A riviéra vadorzói, a Bilko főtörzs és a Repülők, vonatok, autómobilok sztárja ugyan még mindig csupán 76 éves, és jelenleg sem ücsörög otthon ölbe tett kézzel, a minap úgy nyilatkozott, nem szeretne többé filmekben szerepelni. A The Hollywood Reporter cikke szerint Martin a Gyilkos a házban című tévésorozat főszerepe után a tévésorozatoknak, sőt a nagyjátékfilmeknek is búcsút int. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy a nézők nem láthatják többé az őszes halántékú, jellegzetes grimaszú tréfamestert. A világsztár ugyanis jelenleg egy élő show-műsort készít Martin Shorttal - a közönséggel való közvetlen, élő kapcsolatot tehát a jövőben is szeretné fenntartani.

"Nagyon boldogok voltunk, hogy csak az élő show-t csináltuk. Lehet, hogy ennek lesz egy elkerülhetetlen, természetes vége – valamelyikünk megbetegszik, vagy egyszerűen kifárad –, de Marty nélkül nem folytatnám. Ha a Gyilkos a házban véget ér, nem fogok más szerepeket keresni. Nem fogok más filmeket keresni. Cameókat sem szeretnék sem játszani. Fura, de ennyi volt" - magyarázta Steve Martin.

Fotó: Michael Covac / Getty Images

Lapozz, a második oldalon jön a folytatás!

Oldalak

Sztárok