Sztárok

Nincs esély rá, hogy felépüljön sérüléseiből Anne Heche - már most halottnak nyilvánították a színésznőt

Az 53 éves Heche múlt pénteken szenvedett súlyos autóbalesetet: autója egy lakóháznak csapódott Los Angelesben. A színésznő sérülései súlyosak, jelenleg is kómában fekszik, és nincs reális esély rá, hogy magához térjen.

Nincs már remény

Az 53 éves amerikai színésznő, Anne Heche múlt pénteken szenvedett súlyos autóbalesetet: autójával egy Los Angeles-i lakóháznak csapódott. A hírességet komoly égési sérülésekkel szállították kórházba - hamarosan kiderült, hogy a tüdeje is súlyosan károsodott a baleset következtében. A People magazinnak Heche képviselői a tragikus eseményt követően úgy nyilatkoztak, a színésznőnek „jelentős tüdősérülése van, ami miatt gépi lélegeztetésre szorul, illetve olyan súlyos égési sérüléseket szerzett, melyek sebészeti beavatkozást igényelnek”. A Los Angeles-i tűzoltóság szerint a baleset olyan súlyos tüzet okozott, hogy a szakembereknek csaknem egy órájukba telt, mire sikerült eloltaniuk. Sajtóértesülések szerint az incidensben érintett ingatlan tulajdonosa ugyan nem sérült meg, otthona lakhatatlanná vált.

A TMZ most arról számolt be, hogy Anne Heche állapota semmilyen javulást nem mutatott az elmúlt napokban. A bulvárlap hozzáteszi: az 53 éves színésznő sajtósa szerint nincs rá reális esély, hogy Heche valaha is magához térjen és felépüljön rendkívül súlyos sérüléseiből.

"Sajnos a baleset miatt Anne Heche súlyos anoxikus agysérülést szenvedett. Továbbra is kómában van, állapota kritikus. Várhatóan nem fogja túlélni" - fogalmazott a hollywoodi sztár sajtósa.

Fotó: Paul Archuleta / Getty Images

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.