Sztárok

Nincs esély rá, hogy felépüljön sérüléseiből Anne Heche - már most halottnak nyilvánították a színésznőt

Az 53 éves Heche múlt pénteken szenvedett súlyos autóbalesetet: autója egy lakóháznak csapódott Los Angelesben. A színésznő sérülései súlyosak, jelenleg is kómában fekszik, és nincs reális esély rá, hogy magához térjen.

Nincs már remény

Az 53 éves amerikai színésznő, Anne Heche múlt pénteken szenvedett súlyos autóbalesetet: autójával egy Los Angeles-i lakóháznak csapódott. A hírességet komoly égési sérülésekkel szállították kórházba - hamarosan kiderült, hogy a tüdeje is súlyosan károsodott a baleset következtében. A People magazinnak Heche képviselői a tragikus eseményt követően úgy nyilatkoztak, a színésznőnek „jelentős tüdősérülése van, ami miatt gépi lélegeztetésre szorul, illetve olyan súlyos égési sérüléseket szerzett, melyek sebészeti beavatkozást igényelnek”. A Los Angeles-i tűzoltóság szerint a baleset olyan súlyos tüzet okozott, hogy a szakembereknek csaknem egy órájukba telt, mire sikerült eloltaniuk. Sajtóértesülések szerint az incidensben érintett ingatlan tulajdonosa ugyan nem sérült meg, otthona lakhatatlanná vált.

A TMZ most arról számolt be, hogy Anne Heche állapota semmilyen javulást nem mutatott az elmúlt napokban. A bulvárlap hozzáteszi: az 53 éves színésznő sajtósa szerint nincs rá reális esély, hogy Heche valaha is magához térjen és felépüljön rendkívül súlyos sérüléseiből.

"Sajnos a baleset miatt Anne Heche súlyos anoxikus agysérülést szenvedett. Továbbra is kómában van, állapota kritikus. Várhatóan nem fogja túlélni" - fogalmazott a hollywoodi sztár sajtósa.

Fotó: Paul Archuleta / Getty Images

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.
Sztárok
Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.