Kiderült a titok! Halle Berry-nek köze volt Angelina Jolie válásához

Brad Pitt és Angelina Jolie nagyon úgy tűnik, hogy nem akarják kimondani a boldogító igent, annak ellenére, hogy mindegyikük volt már házas. A színésznő a nála 20 évvel idősebb Billy Bob Thornton felesége volt, míg hirtelen vége lett a kapcsolatuknak. Most végre kiderült szakításuknak az oka.

Most végre kiderül!

Annak ellenére, hogy már 10 éve annak, hogy Angelina és Billy Bob véget vetettek kapcsolatuknak, még mindig emlékeznek rájuk az emberek. A pár nagyon nyíltan kezelte a szexuális életüket, így büszkén mesélték a sajtónak, hogy mikor és hogyan elégítették ki egymást. Ettől már csak az volt furcsább, hogy a pár olyan nyakláncot hordott, melyen egy kis ampulla díszelgett, méghozzá a másik fél vérével.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Amilyen gyorsan komolyra fordult a kapcsolatuk, olyan hirtelenséggel ért véget. Mindössze három év után – Orlando Bloom és Miranda Kerr is ennyi év után szakítottak – nem bírták már tovább és jobbnak látták, ha elválnak. A szakítás okairól eddig keveset lehetett hallani, de tény, hogy mindenki arra tippelt, hogy Billy Bob nem akart gyerekeket, így Angelina elhagyta.

Halle Berry bekavart az idilli kapcsolatba

Most azonban kiderült az igazság, ugyanis a színésznővel volt a baj, pontosabban a féltékenységével. Billy Bob akkoriban forgatta Halle Berry-vel a "Monster’s Ball" című filmet, melyben egy elég durva jelenetük is volt. Angelina rosszul volt a puszta gondolattól, hogy valaki más nyúljon a pasijához: „Halle a világ egyik legszebb nője. Amikor Angelinával telefonáltam, akkor azt kérdezte, hogy ma mit csináltam. Én erre azt válaszoltam, hogy ma forgattuk le Halle-vel a szex jelenetet.”

Angelina nem kezelte jól ezeket a szituációkat és egy idő után problémává nőtte ki magát a féltékenykedése, amit Billy Bob nagyon rosszul viselt. Nem akarta, hogy állandóan beszámolót kelljen tartania a munkájáról. Megunta és szakított.

A színésznő állítólag azóta sem tanult a hibáiból, így most Brad Pitt retteg szerelme féltékenykedése miatt, aki pont ezért nem vállal már olyan szerepeket, melyben intim kapcsolatot kell létesítenie kolléganőjével.

Fotók: mirror.co.uk; hollyscoop.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!