Sztárok

Mégis Kevin Costner húzta a rövidebbet a válóperében? Horribilis összeget kell majd gyerektartásra fizetnie

Az amerikai filmcsillag eredetileg azt remélte, "mindössze" 52 ezer dolláros (átszámítva: körülbelül 15 millió forintos) gyerektartást kell majd fizetnie havonta az ex-feleségének, a bíróság azonban másképp döntött.

Egy botrányos válás részletei

A közelmúltban a Femcafe.hu is beszámolt már arról, mennyire eldurvult az amerikai színész-rendező, Kevin Costner, és csaknem húsz évvel fiatalabb felesége, Christine Baumgartner válópere. A nő eleinte nem volt hajlandó kiköltözni a világsztárral közös otthonából, ám végül mégis meg kell tennie, mivel a házassági szerződésükben kikötötték, hogy válás esetén az ingatlanjaik Costner tulajdonát képezik. Baumgartner ügyvédei el akarták érni, hogy a sztárfeleség augusztus 15-éig kapjon haladékot, a bíróság azonban elutasította a felvetést. Most döntés született a gyerektartás ügyében is, Costnernek pedig főhet a feje az összeg miatt.

Costner eredetileg abban reménykedett, hogy csak 52 ezer dollárt (átszámítva: kb. 17 millió forintot) kell havonta gyerektartásra fordítania, a bíróság azonban másképp döntött. A filmszínészt havi 129 ezer dollár (kb. 44 millió forint) megfizetésére kötelezték.
Kattints a további képekért!

Kevin Costner és Christine Baumgartner válási procedúrája meglehetősen eldurvult.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...