Sztárok

Felismered még? Ma már 30 éves Utasi Árpi, a Csillag születik egykori mesemondója: sosem találnád ki, mivel foglalkozik napjainkban

Utasi Árpi tizenévesen csöppent a Csillag születik című tehetségkutató műsorba, amit annak idején meg is nyert. 2007 óta azonban sok víz lefolyt a Dunán, és az egykori mesemondó ma már teljesen civil foglalkozást űz.

Azonnal belopta magát a tévénézők szívébe

Bizonyára sok hazai televíziónéző emlékszik még a 14 éves, hamvasan ártatlan Utasi Árpira: a Vajdaságból származó szőke fiú 2007-ben a Csillag születik című tehetségkutatóban tűnt fel az RTL-en, amit meg is nyert. A nyereményautó árából a családja vásárolt egy régi házat, a pénznyereményből pedig földet vettek. Utasi később sem tűnt el teljesen a szórakoztatóiparból: fellépett a Veszprémi Petőfi Színház Indul a bakterház című darabjában, 2010-ben pedig egy szabadkai kiadó kezdte foglalkoztatni mesemondóként. 2018-ban már Csantavéren dolgozott egy helyi malomban, a következő évben viszont Kecskemétre szegődött. Nemrég a Bors találta meg az ország egykori nagy kedvencét, aki ma már teljesen mással foglalkozik, mint kamaszévei során.

Utasi most egy szabadkai gyárban dolgozik, üvegszövet-gyártással és szigetelőanyagok előállításával foglalkozik.
Kattints a további képekért!

1993-ban a tengerentúlon és idehaza is nagy sikert aratott a Dennis, a komisz című filmvígjáték. De hová tűnt mára a vásott, huncut tekintetű címszereplőt megformáló Mason Gamble?

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Egészség
Mindannyian tudjuk, hogy sajnos a rák az egyik leggyakoribb, gyógyíthatatlan betegség szerte a világon. De gondoltad volna, hogy már olyan apró dolgokkal is csökkentheted a kockázatát, mint bizonyos...
Lifestyle
Ha azt tapasztalod, hogy bőröd száraz, illetve állandóan hámlik, hiába veted be naponta hidratáló krémjeidet és szérumjaidat, talán itt az ideje, hogy inkább az étrendeden változtass.
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.