Sztárok

Első szerelméről vallott Fenyő Miklós: „A hölgy volt a kezdeményező, aztán lett belőle, ami lett"

A sztárok szívében is különleges helyet foglal el a Balaton mind a mai napig – Fenyő Miklós például az első szerelmét köszönhette a magyar tengernek, Szikora Róbert pedig itt tanult meg zongorázni és itt tért meg, sok-sok évvel ezelőtt.

Régi emlékekről meséltek

A Nekem a Balaton című riportfilmben a július 27-28-29-én Zamárdiban induló ZamJam fesztivál legendái mesélnek arról, mit jelent számukra a Balaton, milyen dalok születtek ezen a helyen. Megszólal a filmben Bródy János, Karácsony János, Szabó Attila a Csík Zenekarból, Fenyő Miklós, Szikora Róbert, Demjén Ferenc és Járai Márk, akik természetesen mind-mind feltűnnek majd a ZamJam színpadán is. Részletek a galériában!

Fenyő Miklós felidézte egyik kedvenc balatoni emlékét, amelyről természetesen dal is született, a Szerelemre hívott című sláger.
Kattints a további képekért!

Fenyő Miklós nagyon ritkán posztol a családjáról a közösségi oldalán, a minap azonban kivételt tett: rajongóinak megmutatta, mennyit nőtt már az unokája, Balázs.

Leadfotó: Kiss Kriszti

Oldalak

Sztárok
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.