Sztárok

Élete legnagyobb traumáiról vallott Keresztes Ildikó: „Négy évig szenvedtem, szinte minden nap sírtam"

Keresztes Ildikó énekesként és magánemberként is határozott, vagány nőnek tartja magát, de nem tagadja, az ő életében is akadtak olyan élethelyzetek, amelyektől összecsuklott a térde.

A mélypontokról is őszintén mesélt

Keresztes Ildikó fáradhatatlan, impulzív előadóművész, aki mindig ezer fokon ég – a hivatásában és a magánéletében is. Az M2 Petőfi TV zenés portréműsorában, a Magas és Mélyben élete két szélső pólusáról mesélt őszintén, a zenittől a mélypontig. Az egyik legdrámaibb korszakának azt tekinti, amikor családjával elmenekültek Magyarországra a Ceaușescu-diktatúra kegyetlenségei elől. „Bármennyire is szabadabb világ volt az akkori Romániához képest Magyarország, életem legnagyobb traumája volt, amikor áttelepültünk a családommal. Papíron már felnőtt voltam, de lélekben még egy gyerek. Országot, közösséget és életszakaszt váltani egyszerre nehéz. Négy évig szenvedtem, szinte minden nap sírtam" – idézte fel Keresztes Ildikó élete legnehezebb időszakát a műsorban.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.