Sztárok

Keira Knightley ígéretet tett: nem vállal több olyan szexjelenetet, amit férfi rendez

A színésznő az okokat is elárulta.

Nincs több indokolatlan szexjelenet

Keira Knightley egy podcastben beszélt arról, hogy többé nem fog meztelen jelenetekben szerepelni olyan filmekben, amelyeknek férfi a rendezője, írja a The Guardian. A színésznő döntésének hátterében az áll, hogy kényelmetlenül érzi magát, amikor egy filmben csak azért szerepel meztelen jelenet, hogy azzal a férfi nézők kedvére tegyen, de a történet nem feltétlen kívánja meg azt. Saját hiúsága is szerepet játszik a dologban, ugyanis kétgyermekes édesanyaként már nem szívesen szerepel ruha nélkül.

Keira Knightley hozzátette, hogy nem zárkózik el teljesen a meztelen jelenetektől, kizárólag akkor, ha férfiakkal dolgozik. „Ha egy olyan filmről van szó, ami az anyaság és a testünk elfogadásának fontosságára hívja fel a figyelmet, akkor a magam részéről bocsánatot kérek, de azt egy női filmesnek kell elkészítenie” – árulta el a színésznő.
Kattints a további képekért!

Olvasd el, miket mondott pontosan az Oscar-jelölt színésznőre.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos egy korábbi döntése miatt veszélybe kerül a párkapcsolata. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Halle Berry az ötödik X-en túl is kitűnően érzi magát a bőrében, amit nem csodálunk, hiszen fantasztikus formában van. A gyönyörű színésznő nemrég anyaszült meztelenül lőtt magáról néhány fotót,...
Bed&Love
Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.