A legenda, akit sosem feledünk - Fehér Miklós 17 évvel ezelőtt hunyt el

2004. január 25-én egy portugál bajnoki mérkőzésen esett össze a mindössze 24 éves magyar válogatott labdarúgó, akit kórházba szállítása után az orvosok már nem tudtak megmenteni.

A sporttörténelem legmegrázóbb halála

A fiatal, magyar focitehetség, Fehér Miklós halálesete az egész világot megrázta, az ígéretes labdarúgó a Benfica játékosaként halt meg a Vitoria SC elleni találkozón. A sportoló egyik pillanatról a másikra esett össze a pályán, amit a portugál televízió élőben közvetített. A sportorvosok azonnal berohantak hozzá, megkezdték újraélesztését, majd mentővel szállították kórházba. Nem sokkal éjfél előtt, 2004. január 25-én bejelentették, hogy állapotán nem tudtak segíteni, még a baleset napján elhunyt. Az orvosszakértő a jelentésében hirtelen szívmegállást állapított meg.

Már 17 éve történt

Fehér Miklós halála mindenkit megrázott, családtagjai, sporttársai és egykori menyasszonya, Kaibás Adrienn sebeit az idő csak részben gyógyította be. Az asszonynak két gyermeke született, a tízéves Krisztián, és a hétéves Emili. Adrienn egyedül neveli a gyerekeket - értesült még tavaly a Story magazin.

"Keresem a helyem a világban, és egyelőre nem keresem a következő párom. Miki itt van velem és a szívemben továbbra is, a mai napig szó szerint fáj az elvesztése. Évente négy-öt alkalommal ott vagyok a temetőben, beszélek hozzá, hol sírva, hol nevetve" - mondta akkor Fehér Miklós egykori kedvese.

Fehér Miklós tragikus halálesete a mai napig foglalkoztatja a közvéleményt, több teória is napvilágot látott az évek alatt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó és fotó: facebook.com/LinkMatti

Oldalak

Szólj hozzá Te is!