Keanu Reeves 3 millió forint értékű ajándékkal kedveskedett kollégáinak: ezt adta a színész a kaszkadőröknek – Fotó

Vele aztán tényleg megéri dolgozni!

Nincs még egy hozzá fogható színész

Az 57 éves Keanu Reevest milliók imádják szerte a világon, nem véletlenül: a színészt sokan nemcsak piszkosul tehetségesnek és jóképűnek tartják, de a legemberibb, legkedvesebb hollywoodi sztárnak is, hiszen Keanu rendszeresen jótékonykodik és híres arról is, hogy abszolút nincsenek körülötte botrányok. Sosem látni őt részegen vagy éppen bedrogozva, nincs nőügyeivel sem tele a sajtó, hiszen magánéletét rendkívüli módon óvja, illetve azt is elárulta korábban, hogy mennyire nem érdekli őt a luxus, abszolút nincs szüksége különösebben drága dolgokra, hogy jól érezze magát. Keanut a kollégái is imádják, rendszeresen dicsérik őt, mert könnyű és jó vele együtt dolgozni, ezenkívül úgy tűnik, meg is éri munkatársának lenni. A Bors információ szerint ugyanis a színész ismét tanúbizonyságot tett hatalmas szívéről: a minap egy fejenként 3 millió forint értékű, személyre szabott ajándékkal lepte meg azt a kaszkadőrcsapatot, akikkel együtt forgatta a John Wick című film negyedik részét.

A színész nemrég fejezte be a John Wick című film negyedik részének forgatását, ezért úgy döntött, hogy meghálálja a kaszkadőrök munkáját, hiszen a film tele volt akciójelenetekkel, amelyekben a kaszkadőrök remekeltek.
Kattints a további képekért!

A színész a Rust című westernfilm forgatásán okozott halálos kimenetelű balesetet, amikor elsült egy kellékfegyver – Alec most először szólalt meg nyilvánosan az üggyel kapcsolatban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak