Dübörgött a stúdió: kiderült Lovag és Csacsi valódi kiléte – ma lesz az Álarcos énekes döntője

Az Álarcos énekes vasárnap esti elődöntője rendhagyónak bizonyult, hiszen Halloween napjára esett. Ebből az apropóból kifolyólag a nyomozók és a műsort vezető Istenes Bence is különleges szettben jelent meg. De még izgalmasabb lett a műsor vége, mikor fény derült a Lovag és Csacsi kilétére.

Megadták a módját az ünnepnek

Az elődöntő épp Halloween napjára esett, így az Álarcos énekes nyomozói lehengerlő szerelésben feszítettek.

Szandit idézve: „Én ilyen boszorkány pin-up girl vagyok.” Csakugyan hihetetlenül forró öltözéket viselt az énekesnő, aki meg is jegyezte, hogy a pin-up vonal egyébként is bejön neki az 50-es, 60-as évek miatt.

De nem kevésbé szexi és csinos volt egyszerre Szabó Zsófi, aki a képregényekből ismert Harlequinnek öltözött. Igaz, hozzátette, kicsit erős neki az élénk színű rúzs és a paróka, de ma valami igazán különlegeset szeretett volna kipróbálni.

Ez pedig nemcsak neki, hanem Fluor Tominak is sikerült, aki Drakula jelmezét öltötte magára.

Ellenben Nagy Ervinre azt mondták a többiek, hogy „be sem öltözött”, aki egy őrült tanárra emlékeztető jelmezt viselt, igaz a stylistok Beetlejuice karaktere ihlette meg.

A Fókuszból ismert Tokár Tamás visszafogottan csontváznak öltözött, de hasonlóan hátborzongató volt maga a műsorvezető, Istenes Bence is, aki a látszólag a saját fejével a kezében érkezett a stúdióba.

Extra nyomokat is kaptak a nyomozók

A mai fordulónak a Lovag és Csacsi, Cápa, Víziló és a Kaméleon vágott neki. Mindannyian nagyon kitettek magukért, ahogy a nyomozók is lelkesen és elszántak látták el kötelezettségeiket, akik ezúttal még extra nyomokat is kaptak, ugyanis a dalok végén két ruhaszettet is kellett mutatniuk: egy olyat, amit viseltek már máskor és egy olyat, amit nem.

Ám a döntőbe csak hárman juthattak be.

Lapozz tovább a cikk folytatásáért!

Oldalak

  • 1
  • 2