Kate Winslet élete alakítását hozta - A Titanic sztárja új oldalát mutatta meg

Az Oscar-díjas színésznő az Easttowni rejtélyek főszereplőjeként megmutatja, hogy mennyire inspiráló játékot tud nyújtani egy sorozat meghatározó karektereként.

Több, mint a Titanic sztárja

Mennyei teremtmények, Titanic, Egy makulátlan elme örök ragyogása, A felolvasó - csak néhány a legjobb filmek közül, amelyekben megcsillogtatta tehetségét Kate Winslet, Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas angol színésznő. A Brit Birodalom Rendje parancsnoki osztályának kitüntetésével is büszkélkedhető filmsztár a pandémia alatt sem unatkozott, ugyanis az HBO új krimisorozatának, az Easttowni rejtélyek (Mare of Easttown) főszereplőjeként dolgozhatott.

A Pennysylvania állam egyik kisvárosában játszódó történetben egy különös, zárt közösség rajzolódik ki, ahol egy helyi nyomozó nő, Mare Sheehan - vagyis Kate Winslet - próbál egy gyilkosság végére járni, miközben a saját élete is éppen darabokra hullik szét. A feszültséggel és izgalmakkal teli sztoriban az emberi sorsokra helyezték a hangsúlyt az alkotók, az egyéni sorsok mentén pedig egy szövevényes kisvárosi krónika bontakozik ki.

A csatorna ezidáig két részt hozott nyilvánosságra a szériából, de egy már bizonyos: Kate Winslet élete leghatásosabb alakítását nyújta a bűnügyi sorozat főszereplőjeként. A legjobban pedig azt szeretjük a 45 éves színésznőben, hogy kortársaival szemben, ő nem ült fel a plasztikavonatra és a maga egyszerűségében hagyja a természetnek, hogy tegye a dolgát. A filmvásznon épp ezzel a nyers, organikus hozzáállással varázsolt el bennünket.

Nézd meg a sorozat első képkockáit!

Kattints a további képekért!

A 23 éves Paris Jackson hosszú idő után először vallott egy interjúban arról, milyen volt felnőni a popsztár gyermekeként és a grandiózus mesebirtokon, amelynek vélt vagy valós történetei annyira megosztják a világot.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak