Elküldték a férfit a az étteremből - utána jöttek rá, hogy világsztárt kosaraztak ki

A koronavírus tökéletesen rámutatott arra, hogy teljesen mindegy, kinek milye és mennyi van, a bajban a pénz sem számít sokat. Ha korlátozások vannak, akkor az a legtöbb esetben a sztárokra is ugyanúgy vonatkozik. Éppen ezért, a legtöbb sztár is izgatottan várta, hogy nyissanak a vendéglátóegységek, az egyik legnagyobb kedvencünk azonban csalódni kényszerült.

Nem volt szabad asztal még a világsztárnak sem

A koronavírus-járvány hatalmas változást hozott a vendéglátóegységek életébe. Változó, hol pontosan melyik része van nyitva, országonként eltérő, hogy hol kell maszkot viselni és hol nem, na és persze az is, kinek. Sajnos, a távolságtartás miatt, a maximális befogadó szám is csökkent a legtöbb helyen, így az az étterem, ami eddig száz embert fogadhatott, mostanra már csak ötvenet, vagy ennél is kevesebbet, ha meg akar felelni a járványügyi előírásoknak.

Ugyan a világsztárok nem csak egy italt, hanem akár az egész helyet megvehetik, ha úgy tartja kedvük, nagyon sokan türelmesen tűrték a bezártságot. Nem csoda, hogy sokan közülük úgy érzik, egyetlen vágyuk beülni egy jó étterembe vagy egy kellemes bárba.

Így tett az egyik legnépszerűbb amerikai színész, aki asztalt szeretett volna foglalni egy közkedvelt étterembe. Miután azonban elmondta igényeit, a pincérnő közölte, leghamarabb harminc perc múlva tud számukra asztalt biztosítani. Ezt a filmcsillag nem tudta megvárni, így megköszönte és tovább állt. A pincérnő csak később jött rá, hogy kivel is beszélt, mivel a maszkban nem egyszerű felismerni még a legnagyobb kedvenceinket sem.

A kamasz Dayanna Rodas imádja New York City pörgését, ám hogy felhőtlenül évezhesse azt, diákmunkát vállalt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak