Sztárok

Kate Moss 24 éves húga elképesztően dögös: Lottie meztelenül sem fél megmutatni magát

Úgy tűnik, a bomba test és a szépség a családban maradt: nem csupán Kate, de húga Lottie is örökölte a nyertes Moss-géneket.

A génlottó nyertesei

A Moss-családban valami elképesztő genetika öröklődik: a 48 éves angol szupermodell, Kate hihetetlen magasságokig jutott a divatszakmában, most pedig lányáért harcolnak a legnagyobb márkák, aki már át is vette a kifutón a stafétát édesanyjától. Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a 19 éves Lila egy éve állhatott először kifutóra, akkor a Miu Miu showján mutatta meg tehetségét, idén pedig a Richard Quinn-bemutatón lejtett végig, ahol Kate a közönség soraiból szorított gyönyörű lányának. Nos, érdemes vetni egy pillantást a másik Moss-lányra, Lottie-ra is, aki inkább szexi, amihez társul egy bájos arc is, de nem a klasszikus értelemben vett manökenek közé tartozik, mint nővére, Kate. A 24 éves Lottie is modellkedik, de ő inkább divatmodell, nem pedig a kifutók sztárja, valamint Instagramon is imádja őt az internet népe, többek között igen szexi, sokat mutató fotói miatt. Lottie ugyanis egyáltalán nem szégyellős, bájait rendszeresen megosztja követőivel, sőt mi több, még az OnlyFans nevű oldalon is fent van, ahol fizetni lehet erotikus képeiért. Galériánkban mutatunk egy kis ízelítőt a pikáns fotókból!

Haladjunk szépen sorjában: ő itt Kate Moss, akit a Storm Modellügynökség alapítója fedezett fel egy repülőtéren, amikor Kate még csak 14 éves volt. Bár Kate nem volt elég magas, illetve arca sem volt tökéletes, sem pedig alakja, az 1990-es évek egyik legkeresettebb modelljévé vált egyedi vonásai miatt.
Kattints a további képekért!

Vajon lányai támogatják despota apjuk ukrajnai törekvéseit, vagy ez már nekik is túl sok? Most kiderült az igazság!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.