Sztárok

Sztárban sztár: a döntőbe jutás volt a tét, Stohl András esett ki az utolsó előtti adásban

Számos meglepetést tartogatott a Sztárban sztár nyolcadik élő showja. Az elődöntőben az öt versenyző közül már csak négy juthatott tovább a műsor fináléjába.

Fergeteges hangulat a stúdióban

Március 27-én az elődöntőhöz érkezett a Sztárban sztár, a TV2 színpadán már csak öt híresség énekelt: Szekeres Adrien, Stohl András, Marics Peti, Ember Márk és Vavra Bence szállt harcba egymással azért, hogy tovább jusson a fináléba. Az élő showt egy közös produkcióval nyitották, majd elkezdődött a verseny: elsőként Marics Peti állt színpadra Farukkoként, előadása pedig lenyűgözte a Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila, Makranczi Zalán és Papp Szabi alkotta zsűrit, végül a maximálisan adható 40 pontot zsebelte be. Másodikként Stohl Andrást láthatták a nézők, aki ezúttal Bangó Margit bőrébe bújt: az ítészek szerint jól teljesítette a feladatot, így őt is 40 ponttal jutalmazták. Ezt követően a széria legjobb női előadója, Szekeres Adrien állt színpadra: nehéz feladata volt Lady Gaga megszemélyesítőjeként, a zsűri szerint azonban hibátlanul sikerült megugrania az akadályt, így ő is 40 pontot kapott. Versenyzőtársaihoz hasonlóan Vavra Bence is fergeteges hangulatot varázsolt a stúdióba: jól hozta az East 17 énekesének hangszínét, mozgását és karakterét, a zsűri végül 40 ponttal jutalmazta a produkcióját. Ember Márknak Psota Irén bőrébe kellett bújnia: előadása mindenkinek tetszett, egyedül Makranczi Zalánnak volt kifogása a látottak és hallottak alapján. Márk végül 39 ponttal távozott a színpadról, ezzel pedig véget ért az első kör.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!