Sztárok

Kitálalt az egykori alkalmazott Katalin és Vilmos otthonáról: így viselkedik valójában a hercegné a személyzettel zárt ajtók mögött

Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.

Otthoni légkör

Mióta Wales hercegnéje lett, Katalin napjai reggeltől estig be vannak táblázva. Rengeteg királyi kötelezettségnek kell megfelelnie, emellett ott vannak saját projektjei is, nem beszélve arról, hogy a munka mellett igyekszik úgy beosztani az idejét, hogy a gyermekeit se hanyagolja el. Természetesen nem egyedül kell ügyeskednie a szervezésben, hiszen Vilmos herceg sokat segít neki, emellett a palota személyzetére is bármikor számíthat. Köztudott, hogy nyilvános eseményeken mindig közvetlenül és bájosan viselkedik, mindeközben azonban nagyfokú határozottság is jellemzi, céljaitól pedig semmi nem tudja eltántorítani, hiszen nem titkolt szándéka, hogy királynéként megreformálja a monarchia működését. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy a zárt ajtók mögött is ilyen markáns a fellépése? Vajon hogyan viselkedik az alkalmazottaival? Részletek a galériában!

Katalin hercegnéről köztudott, hogy mindig bájosan és természetesen módon jelenik meg, a rajongók pedig teljesen odáig vannak ezért az imidzsért. De vajon mennyire népszerű a személyzete körében?
Kattints a további képekért!

Nincs egyszerű dolga annak, aki Katalin hercegné és Vilmos herceg személyzetének tagja kíván lenni, az állásinterjú részeként ugyanis az illetőnek át kell esnie egy meglehetősen bizarr teszten.

Leadfotó: Frank Augstein - WPA Pool/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...