Sztárok

Katalinék karácsonyi portréján Sarolta viszi a prímet: a hercegnő egyre jobban hasonlít anyjára, sosem volt még ilyen szép

Hihetetlen, de a jövendőbeli uralkodópár évről-évre szinte semmit sem öregszik, míg három gyerekük elképesztő tempóban cseperedik.

Mint két tojás

A brit királyi család legnépszerűbb tagja kétségkívül Vilmos és Katalin, akik kezdetben tökéletes párt alkottak, majd makulátlan famíliává nőtték ki magukat, hiszen három gyermekük is született, akiket érthető módon emberek milliói irigyelnek szerte a világon. Elsőként a most 10 éves György látta meg a napvilágot, aki apját követi majd a trónon, aztán következett a pár egyetlen lánya, Sarolta hercegnő, végül a csibész Lajos jött a világra 2018 áprilisában. Vilmosék családja tehát teljes, és külső szemmel egyszerűen tényleg meseszép: mind a két herceg, mind pedig a hercegnő gyönyörű gyerekek, és szép lassan a nyilvánosság előtt felnőnek, ahogyan annak idején Vilmos és Harry is. Szerencsére a walesiek nem rejtegetik az emberek elől gyermekeiket, így rendszeresen láthatjuk őket anyjuk és apjuk társaságában egy-egy eseményen, ráadásul hivatalos portrék is készülnek róluk, ha épp születésnapjukat ünneplik. Egy évben egyszer azonban egy közös családi fotót is közzétesznek karácsony előtt – idén sem volt ez másképp, a végeredmény pedig ezúttal inkább lett mintacsaládos beütésű, mintsem karácsonyi, mégis idilli és meghitt. Galériánkban mutatjuk!

A királyi család berkein belül régóta hagyomány már a karácsonyi portré közzététele – ez volt például a walesiek tavalyi üdvözlőlapja.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?