Sztárok

Szemtelen és pimasz becenevet adott Vilmosnak Katalin: így nevezi imádott férjét a hercegné

Valószínűleg te sem gondolnád, milyen névvel illeti odahaza, a négy fal között Katalin hercegné a férjét, a trónörökös Vilmost.

Pajkosság a köbön

Szinte nincs olyan szerelmespár a világon, aki ne illetné kedvesét valamilyen édes vagy épp romantikus becenévvel. Nincs ez másképp a királyi körökben sem: sok párhoz hasonlóan Vilmos és Katalin is adtak egymásnak beceneveket kapcsolatuk elején, a hercegné pedig egy igazán pimasz megszólítással illette a trónörököst, amikor még nem voltak férj és feleség. Bár Katalin ezt a nevet természetesen sosem használja más emberek és a nyilvánosság előtt, egyes források szerint otthon, a négy fal között még mindig szokása ezzel a bizonyos becenévvel viccelődni, ha kettesben van férjével. Galériánkból megtudhatod, hogyan is szólítja Vilmost a hercegné!

Vilmosnak annak idején szokása volt, hogy Katalinra "Babykinsként" hivatkozott, míg lányát, Saroltát apja "Mignonette-nek" hívja, ami egy francia eredetű szó, jelentése pedig gyengéd, kedves, kicsi, édes vagy épp finom és aranyos.
Kattints a további képekért!

Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle