Sztárok

A monacói hercegné felvette a tökéletes karácsonyi szettet: az idei tél slágere lesz ez az összeállítás

A ritkán látott monacói hercegné, Charlène a minap egy olyan outfitben mutatkozott, amivel egy az egyben a karácsony szellemét idézte meg.

Csodásan festett lánya oldalán

II. Albert monacói herceg és neje, Charlène hercegné házassága köztudott, hogy jó ideje nem tökéletes és boldog már: a hercegi pár csak két gyermekük miatt van még mindig együtt, habár Charlène gyakran eltűnik az ikrekkel, esetleg egyedül egy-egy hosszabb időszakra a nyilvánosság, valamint csalfa férje elől. Bár sokszor szólt a fáma arról, hogy a hercegné egészségügyi problémái miatt repült a hazájától távoli országokba, a pletykák szerint inkább Alberttől akart távolságot tartani, ugyanis Charlène nem szívesen tölt időt férjével, csak ha muszáj. A minap is együtt mutatkozott a család Monaco nemzeti ünnepén, a Hercegség Nemzeti Napján, ahol Charlène hercegné csak úgy ragyogott piros szettjében lánya, Gabriella hercegnő oldalán. Galériánkban mutatjuk azt a szettet, ami simán elmenne egy karácsonyi ünnepségre is!

Bár a hercegné mostanában egyre többször mutatkozik férje, Albert oldalán, az emberek szerint ez csupán a látszat, és Charlène csak kötelességből mosolyog hűtlen párja mellett a nyilvánosság előtt.
Kattints a további képekért!

Valószínűleg te sem gondolnád, milyen névvel illeti odahaza, a négy fal között Katalin hercegné a férjét, a trónörökös Vilmost.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.