Sztárok

41 évesen özvegyült meg, s később sosem gyúlt lángra a szíve: egész életében csak egy férfit szeretett Csomós Mari, a Nemzet Színésze

A szakmájában halmozta az impozáns sikereket, a magánéletében azonban már nem volt ennyire szerencsés a napokban elhunyt Csomós Mari.

Mindent elért a szakmájában

Ismét gyászol a magyar színházi világ: november 18-án, szombaton, nyolcvanéves korában elhunyt Csomós Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A honi színjátszás és filmművészet legendáját, akit 2017-ben választottak a Nemzet Színészeinek előkelő sorába (nem sokkal azután, hogy a megtisztelő címet korábban birtokló Berek Kati elhunyt), nem csupán a publikum imádta, de a szakmán belül is rengetegen tisztelték és szerették. Kétségtelen tény, hogy a pályáján Csomós Marit sosem kerülték el a sikerek: a világot jelentő deszkákon Szophoklész, Shakespeare, Madách, Molnár Ferenc, García Lorca, Pirandello darabjaiban brillírozott, a nagyvásznon pedig Fábri Zoltán, Szabó István, Jancsó Miklós és Kovács András filmjeiben láthattuk. Ugyanakkor ez csupán az érem egyik oldala: a magánéletében Csomós Marit megannyi tragédia sújtotta. Olvass tovább, cikkünk a galériában folytatódik!

A színésznő élete akkor tört ketté, amikor elhunyt férje, Deme Gábor dramaturg - idézi fel a Blikk. Csomós Mari ekkor még csupán 41 esztendős volt.
Kattints a további képekért!

A gyönyörű magyar primadonna és a népszerű kabarészínész szerelme igazán irigylésre méltónak számított már az ő korukban is, de a mai napig sokan emlegetik Gózon Gyula és Berky Lili kivételesen különleges kapcsolatát, ami nem véletlen.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A mesterséges intelligenciának elég hallgatóznia egy kicsit, és már meg is szerezte például a Facebook jelszavadat.
Lifestyle
Rúzsa Magdi hármas ikrei váratlan látogatóval találkozhattak.
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.