Sztárok

Váratlan és rejtélyes betegség végzett a gyönyörű 32 éves színésznővel: ezt találták boncolási jegyzőkönyvében

A modellből lett színésznő, Charlbi Dean a sztárság kapujában volt, amikor tragikus módon elragadta őt a halál, mindössze 32 évesen.

Borzalmas, ami vele történt

1990. február 5-én látta meg a napvilágot Fokvárosban a karrierjét modellként kezdő Charlbi Dean, aki a Spud című vígjátékban debütált színésznőként - pályafutása ezután folyamatosan felfelé ívelt, és olyan nagy sikerű amerikai produkciókba is beválogatták őt szereplőként, mint az Interjú Istennel, a Fekete Villám vagy épp A szomorúság háromszöge, ami végül meghozta számára az áttörést és a világhírnevet is. Charlbi azonban nem sokáig élvezhette a sikerrel járó csillogást és reflektorfényt, ugyanis a meseszép fiatal nő egy rövid lefolyású betegségben életét vesztette. Boncolási jegyzőkönyvéből az is kiderült, mi történt vele pontosan - galériánkban olvashatod a tragikus részleteket!

2022. augusztus 29-én szomorú napra ébredt a világ, ugyanis ekkor jelentették be, hogy Charlbi Dean egy váratlan betegséget követően meghalt. Mint kiderült, a színésznő egy New York-i kórházban vesztette életét tragikus hirtelenséggel.
Kattints a további képekért!

A gyönyörű magyar primadonna és a népszerű kabarészínész szerelme igazán irigylésre méltónak számított már az ő korukban is, de a mai napig sokan emlegetik Gózon Gyula és Berky Lili kivételesen különleges kapcsolatát, ami nem véletlen.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.